GAZİANTEP BÖLGE İDARE MAHKEMESİ
2023 yılı Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Hizmetli, Şoför, Elektrik Teknisyeni ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylar listesi

 

T.C.

GAZİANTEP BÖLGE İDARE MAHKEMESİ

Adalet Komisyonu Başkanlığı

                                                                     

 

İLAN

 

    Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi merkez ve mülhakat mahkemelerinde görev yapmak üzere sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Hizmetli, Şoför, Elektrik Teknisyeni ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylara ait listeler aşağıda ilan edilmiştir.

    İlanda belirtilen tüm kadroların sözlü mülakatları 19.06.2023 - 20.06.2023 tarihlerinde saat 09:00 da yapılacak olup, adayların ilanda belirtilen ve isimlerinin karşında bulunan gün ve saatte Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Adalet Komisyonu kaleminde (Kat:1 No:170) hazır bulunmaları gerekmektedir.

    Sözlü mülakat sınavına girişte kimlik kontrolü yapılacak olması sebebiyle adayların nüfus cüzdanı, ehliyet vb. kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları, kimliksiz olarak sınava gelen adayların sınavına alınmayacağı, ,ilanda belirtilen gün ve saate mülakata katılmayan adayların yeniden sınava alınmayacağı hususları tüm adaylara tebliğ olunur.

    İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta yolu ile tebliğ yapılmayacaktır. 14.06.2023

 

Sözlü Mülakata katılmaya hak kazananlara ait liste...

 

657-4/B Sözleşmeli Zabıt Katibi

657-4/B Sözleşmeli Mübaşir

657-4/B Sözleşmeli Şoför

657-4/B Sözleşmeli Hizmetli

657-4/B Sözleşmeli Elektrik Teknisyeni 

657-4/B Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi